Werkplaats - Autoairco Service

Autoaircoservice M.F.Timmer
Autoaircoservice M.F.Timmer
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkplaats

Perfecte werkplaats met zeer gekwalificeerd personeel
Garage M.F.Timmer heeft uitsluitend zeer gekwalificeerd personeel.
Wij staan met elkaar garant voor kwaliteit en goede service.

Wij doen wellicht meer dan u denkt
u bent bij ons uiteraard aan het goede adres
voor uw grote en kleine beurten  natuurlijk voor uitlijnen en balanceren  voor alle voorkomende reparaties: gewone reparaties,
schadereparaties en spuitwerk óók ruitschadereparaties  banden, accu's, uitlaten en accessoires  
APK keuringen en roetmetingen  en voor het inbouwen van hifi sets!
Voor dit alles kunt u terecht bij ons bedrijf.
Tot ziens op de Kleine Houtweg 54 in Heemskerk
Reparaties

Voor alle reparaties en onderhoud van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkplaats onder leiding van M.Timmer is voorzien van hoogwaardige apparatuur en vakkundige all-round monteurs.
Onze monteurs werken met up-to-date diagnose apparatuur en gereedschap om snel, goed en efficient de reparaties uit te voeren. Bovendien worden onze monteurs voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen door bijscholing.
U kunt ook bij ons terecht voor het vakkundig inbouwen van airco's, zonnedaken, startonderbrekingen, alarminstallaties en lpg installaties en diverse andere accessoires

Airco-service
In de moderne auto is een airco of klimaatregeling bijna niet meer weg te denken. Natuurlijk heeft zo'n airco of klimaatregeling ook onderhoud nodig i.v.m. het voorkomen van nare luchtjes en ziekte kiemen.
In onze werkplaats  kunt u terecht voor de inbouw van een airco of klimaatregeling. Naast inbouw verlenen wij ook service aan uw airco of klimaatregeling
Onderhoud en controle
Tijdens het gebruik of door gebrek aan onderhoud kan het voorkomen dat er koudemiddel vrijkomt uit uw airco. Door regelmatige controle van de installatie wordt dit tot een minimum beperkt. Op grond van de Nederlandse wetgeving bent u als eigenaar van een auto voorzien van een airco, verplicht gebruikt te maken van een erkend bedrijf. De stichting STEK in Utrecht is aangewezen als de instantie die koeltechnische onderhoud- en installatiebedijven en monteurs erkent. Deze STEK erkenning is een waarborg dat de onderneming en de bij hem in dienst zijnde CFK-monteur bekend zijn met de mogelijke milieugevolgen van hun handelingen en daarom zorgvuldig omgaan met CFK- en HFK-houdende koudemiddelen.


Gebruikstips

-Installatie, service en onderhoudswerkzaamheden mogen alleen worden uitgevoerd door STEK-erkende (auto)bedrijven.
-Gebruik uw installatie minstens eenmaal per week. Dit voorkomt lekkages veroorzaakt door uitdroging van pakkingen en keringen en voorkomt een onaangename geurvorming door condens- en bacterievorming in het systeem.
-Rij bij hoge temperaturen in de zomer eerst even met de ramen open, zonder de airco in te schakelen. Na een paar minuten kunt u de ramen sluiten en de airco inschakelen. Zo bereikt u eerder de gewenste binnentemperatuur.
-Schakel de installatie enkele minuten na het starten van de motor in. Dit bespaart brandstof en onnodige slijtage van de koppeling van de aircocompressor.
-Schakel de installatie alvast uit voordat u de motor uitzet. Dit voorkomt condensvorming in de installatie en kans op stankoverlast.
-Hou de luchtinlaten vrij van blad en vuil. Dit voorkomt een verstopping van het systeem.
-Schakel uw installatie ook in bij beslagen ramen. Het vocht wordt uit de ruimte gehaald.
-Lees aandachtig uw instructieboekje over het juiste gebruik er op na.
Laat uw airco installatie minstens eens per 2 jaar controleren. Voor installaties met een koudemiddelinhoud van 3 kilogram en meer is dit al verplicht. De installatie wordt dan door vakmensen gecontroleerd op de goede werking en zo nodig gereinigd.
Het smelten van de ijsafzetting op de leidingen veroorzaakt een plasje water onder de auto. Dit is een normaal verschijnsel als u de airco gebruikt
De openingstijden van de werkplaats zijn als volgt:

Maandag t/m Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.
Telefoon 0251-230430
-
Copyright © 2016 all rights reserved by Jan Smit
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu